NYHETER / MEDLEMSMØTER


 
Klubbkveld

6. mai 2019

Klubbkveld

Innkommende president, Svein Arne Walle, hadde hovedansvar for klubbkvelden. Han presenterte sine tanker om det neste Rotary-året. Video med tale av Rotary's internasjonale president ble vist og dette ga ettertanke om hvilken stor sammenheng vi er del av.

Klubbkveld

1. april 2019

Klubbkveld

Presidentens kveld ble fylt med informasjon og drøftinger. Blant annet ble det besluttet å legge sommermøtene (juli måned) til Bakhagen på Tollboden. Fra august 2019 vil klubbens ukentlige møter holdes i Tollboden hotell, frokostsalen.

Øystein Skotmyr

25. mars 2019

Øystein Skotmyr

Politireformen ble belyst fra lokalt ståsted. Det er fortsatt mange utfordringer for å få et velfungerende system, men politiets verktøykasse har blitt svært mye bedre de siste årene. Lokalkunnskap er fortsatt viktig for tjenesten!

Lars Erik Vaale  "Grunnlovens største prøve: Rettsoppgjøret etter 1945"

18. mars 2019

Lars Erik Vaale "Grunnlovens største prøve: Rettsoppgjøret etter 1945"

Lars Erik Vaale, en av to forfattere av boken sier: Hvis rettsprinsippene virkelig skal ha en betydning, så må det være vilje til å forsvare dem når de står under sterkest mulig press, og det har jeg argumentert for at de ikke klarte under rettsoppgjøret.

IT sikkerhet - del 2

11. mars 2019

IT sikkerhet - del 2

Ole Tommy Nyland fortsatte der han slapp i januar. IT sikkerhet er et nærmest utømmelig tema, og kvelden strakk heller ikke idag til. Spørsmålene haglet og vi ble stadig løftet kunnskapsmessig. Ole Tommy har lang og bred erfaring og vi fikk god info!

Ungdomsbedriftspresentasjon

4. mars 2019

Ungdomsbedriftspresentasjon

Kragerø vgs. sine 3 ungdomsbedrifter presenterte seg som trening før fylkesfinalen i Larvik 13.03. Spennende innhold i "grønn turisme" fra Raet UB, "bølgekraft" fra Norwegian Pelagic Powerplant UB og "gjennomsiktig forskalling" fra Clear Vision UB.

Mitt arbeid som Helsesykepleier i Kragerø

25. februar 2019

Mitt arbeid som Helsesykepleier i Kragerø

Linda Kristiansen som er Helsesykepeleier(70%) i skolehelsetjenesten og SLT-koordinator i Kragerø kunne fortelle om mye flott ungdom, arbeidet med kropp og helse, sex og samliv, om rusforebygging, doping og psykisk helse for unge. Svært interessant møte!

Torskeaften - Villa Bergland

18. februar 2019

Torskeaften - Villa Bergland

I kveld møttes 20 Rotaryanere(inkl. ledsagere) på Villa Bergland. En hyggelig atmosfære, nydelig torsk, som ble servert to ganger og til slutt en deilig dessert gjorde kvelden fin. Praten gikk svært lett rundt bordene, taler og underholdning ble det også!

Jussi Flemming Biørn

11. februar 2019

Jussi Flemming Biørn

Bødil Biørn, sykepleier fra Kragerø, gjorde en stor innsats i Armenia fra 1905 og utover. Jussi F. Biørn fortalte om sitt arbeid for å belyse hennes liv, og fortalte videre generelt om Armenias historie og dagens politiske situasjon.

Inger Lysa

4. februar 2019

Inger Lysa

Rådmann Inger Lysa ga status for Kragerø kommune i de store linjene. Befolkningen blir eldre og vi blir færre, men det er mange positive trekk i utviklingsbildet. Ny E18, Omstillingsprogrammet og en generell optimisme i næringslivet. Heia Kragerø!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Tollboden hotell, frokostsalen
Adresse: P. A. Heuchs gate 4
Postnummer: 3770
Sted: Kragerø
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: I juli måned er møtetiden endret til kl. 11.30. Sommergjester ønskes spesielt velkommen. Møtested er fra sommeren 2019 i Tollbodens Bakhave dersom ikke annet blir kunngjort

Skalldyrsaften på Bærø
31. jul. 2021, 18.00 - 21.00

Gunnar og Clarice inviterer alle medlemmer med „le ...

Fossing Storsmolt
9. aug. 2021, 17.00 - 18.00

Besøk på smoltanlegg, v/Ole Marius Farstad

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...