HVA SKJER? / MEDLEMSMØTER

her 

 
Klubbkveld - prosjektpresentasjon

27. september 2021

Klubbkveld - prosjektpresentasjon

Klubbkvelden hadde fokus på samarbeidsprosjekt med Kirkens Bymisjon i Kragerø. Tommy Moe presenterte aktiviteten han leder "i jobb" og informerte om behov for investering i plasthall for lagring og tørking av ved. Klubben vurderer mulighet for å støtte.

Klubbkveld

23. august 2021

Klubbkveld

Svært godt oppmøte på Klubbkveld med fokus på prosjektarbeid i klubben. Dagen i forveien hadde mange deltatt på Berg museum og bidratt til et vellykket arrangement. Det ble også tid til interessante 3-minutter, bildet viser Iver Juel midt i sitt innlegg.

Klubbkveld

16. august 2021

Klubbkveld

Etter flotte sommermøter og bedriftsbesøk satt president Anne Lise kursen for arbeidsåret og startet gjennomgang av prosjekter og aktivitet. Klubblokalet var godt fylt av medlemmer og nye potensielle. Klubbens prosjektportefølje er omfattende og i fokus.

Klubbkveld

2. august 2021

Klubbkveld

Presidenten orienterte om klubbarbeidet i de forskjellige prosjektene med innspill fra gruppeledere. Bredden er stor og mange er aktive i forskjellige oppgaver.

Klubbkveld

6. mai 2019

Klubbkveld

Innkommende president, Svein Arne Walle, hadde hovedansvar for klubbkvelden. Han presenterte sine tanker om det neste Rotary-året. Video med tale av Rotary's internasjonale president ble vist og dette ga ettertanke om hvilken stor sammenheng vi er del av.

Klubbkveld

1. april 2019

Klubbkveld

Presidentens kveld ble fylt med informasjon og drøftinger. Blant annet ble det besluttet å legge sommermøtene (juli måned) til Bakhagen på Tollboden. Fra august 2019 vil klubbens ukentlige møter holdes i Tollboden hotell, frokostsalen.

Øystein Skotmyr

25. mars 2019

Øystein Skotmyr

Politireformen ble belyst fra lokalt ståsted. Det er fortsatt mange utfordringer for å få et velfungerende system, men politiets verktøykasse har blitt svært mye bedre de siste årene. Lokalkunnskap er fortsatt viktig for tjenesten!

Lars Erik Vaale  "Grunnlovens største prøve: Rettsoppgjøret etter 1945"

18. mars 2019

Lars Erik Vaale "Grunnlovens største prøve: Rettsoppgjøret etter 1945"

Lars Erik Vaale, en av to forfattere av boken sier: Hvis rettsprinsippene virkelig skal ha en betydning, så må det være vilje til å forsvare dem når de står under sterkest mulig press, og det har jeg argumentert for at de ikke klarte under rettsoppgjøret.

IT sikkerhet - del 2

11. mars 2019

IT sikkerhet - del 2

Ole Tommy Nyland fortsatte der han slapp i januar. IT sikkerhet er et nærmest utømmelig tema, og kvelden strakk heller ikke idag til. Spørsmålene haglet og vi ble stadig løftet kunnskapsmessig. Ole Tommy har lang og bred erfaring og vi fikk god info!

Ungdomsbedriftspresentasjon

4. mars 2019

Ungdomsbedriftspresentasjon

Kragerø vgs. sine 3 ungdomsbedrifter presenterte seg som trening før fylkesfinalen i Larvik 13.03. Spennende innhold i "grønn turisme" fra Raet UB, "bølgekraft" fra Norwegian Pelagic Powerplant UB og "gjennomsiktig forskalling" fra Clear Vision UB.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Tollboden hotell, frokostsalen
Adresse: P. A. Heuchs gate 4
Postnummer: 3770
Sted: Kragerø
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: I juli måned er møtetiden endret til kl. 11.30. Sommergjester ønskes spesielt velkommen. Møtested er fra sommeren 2019 i Tollbodens Bakhave dersom ikke annet blir kunngjort

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...