NYHETER / 2019


 
Juleavslutning

16. desember 2019

Juleavslutning

Arne Lauhjell, tidl. prest i Drangedal, holdt et særs interessant kåseri om julen, "kalenderen" og kristendommen i historisk lys. Mye er godt dokumentert og kan anses som fakta, resten må baseres på tro. Kunnskap ispedd humor ga en flott kveld. God Jul!

Oldroyd AS

9. desember 2019

Oldroyd AS

John Oldroyd Cheetham presenterte virksomheten han eier og driver. Aktiv innovativ produktutvikling og produksjon av membraner for infrastruktur og bygg er de viktigste områdene for bedriften. Ny fabrikk er etablert på rekordraske 10 mnd. i Bamble!

Besøk hos Kragerø Faste Billedgalleri

2. desember 2019

Besøk hos Kragerø Faste Billedgalleri

Anny Skaug Grøgaard, leder i stiftelsen Kragerø Faste Billedgalleri, ga oss full orientering om galleriets drift og framtidige mål som Kragerøs kunstmuseum. Det drives på frivillig basis med kommunal støtte ut 2020, nå aktuell Guido Schjølberg utstilling

Klubbkveld

25. november 2019

Klubbkveld

Kveldens møte ble gjennomført som klubbkveld med en rekke informative 3-minuttere, formelt opptak av Iver Juel som medlem, drøfting av juletreaksjon og info fra Rotary sentralt.

17. november 2019

Årsmøte 2018-2019

Årets årsmøte ble effektivt gjennomført med gjennomgang av årsberetning, regnskap, budsjett og valg. Det er svært positivt å se at økonomien nå er god og likedan de økonomiske utsiktene. Anne Lise Kveldsvik ble valgt til neste innkommende president.

Bondens marked

11. november 2019

Bondens marked

Hege M. Baugstø Lier, daglig leder i Bondens Marked SA ga i kveld en god og grundig orientering om arbeidet med Bondens marked i Agder, Telemark og Vestfold. Samvirket representerer ureist og kortreist mat markedsført i profesjonelle og strenge rammer.

Hurra, vi ble nr 2 !

5. november 2019

Hurra, vi ble nr 2 !

Ved Guvernørbesøket ble klubben vår overrasket med utmerkelsen for andre plass i distriktet i bidrag til The Rotary Foundation. En slik utmerkelse er hyggelig, og særlig når vi vet pengene blir svært godt forvaltet, og nærmest alt blir direkte innsats!

Guvernørbesøk

4. november 2019

Guvernørbesøk

Distriktsguvernør Sten Hernes besøkte oss i dag. Vi startet med middag på Tollboden for alle medlemmene. Sten har et langt internasjonalt yrkesliv som vannkraftingeniør bak seg. Han pekte på mulighetene som ligger i Rotary til å skape en god klubb lokalt.

Leve hele livet

21. oktober 2019

Leve hele livet

Anne Bugge Strandås (fysioterapeut/sykepleier) og Karen Martine Weisser (Ergoterapeut) i Kragerø kommune fortalte at antall eldre øker kraftig de neste tiårene. Tilrettelegging for et aldersvennlig lokalsamfunn, med hverdagsrehabilitering er viktige grep.

Intercitymøte, Brokelandsheia

14. oktober 2019

Intercitymøte, Brokelandsheia

Omkring 50 Rotaryanere fra Tvedestrand, Risør og Kragerø møtte for å høre om ny E18 Dørdal-Grimstad. Samfunnsplanlegger Sigrid H. Garthe, Risør kommune, belyste planlegginsprosessen, muligheter og utfordringer. Hun reflekterte også over store naturinngrep

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Tollboden hotell, frokostsalen
Adresse: P. A. Heuchs gate 4
Postnummer: 3770
Sted: Kragerø
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: I juli måned er møtetiden endret til kl. 11.30. Sommergjester ønskes spesielt velkommen. Møtested er fra sommeren 2019 i Tollbodens Bakhave dersom ikke annet blir kunngjort

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...