PRESIDENTSKIFTE I KRAGERØ ROTARY

Den siste mandagen i juni er det alltid presidentskifte i Rotary.

Som vanlig ble møtet holdt på Nye Admiralen, og for anledningen var serveringen jordbær med sukker og fløte til alle. Bjørn Vidar takket for tilliten, og takket Unni for god ledelse av klubben i 2013-2014. Han understreket også at samarbeid og fellesskap er grunnleggende i den verdensomspennende organisasjonen som Kragerø-klubben er en del av.

Oppgavene er mange, bekjempelsen av polio har vært en fanesak og er nesten fullført. Og blant annet er Ungdomsutveksling for internasjonal forståelse og fred stadig like aktuelt. Kragerø-klubben har også sine lokale saker, som støtte til Bymisjonen, dugnadsarbeid og et kommende engasjement for IOP barnearbeid og skole i Ilula i Tanzania.

I juli måned er mange sommergjester på besøk i klubben, med interessante foredrag på mandag formiddag. Den nye presidenten har tro på at det vil «lyse av Rotary», som årets kinesiske, internasjonale guvernør har uttrykt det. I august er Rotary-klubben tilbake i sitt ukentlige ettermiddags-program med ny president og nytt styre i aktivitet.

L.W.


 
Klubbkveld

26. april 2021

Klubbkveld

Etter 3-minutter fra Iver Juel omkring eiendomsskatt, holdt president Gunnar Øyhaugen, jurist, forsvarer, dommer, sorenskriver, møterett i høyesterett, utenlandsoppdrag i 3 land og mer enn 50 år i norske rettssaler et engasjerende innlegg om dagens rett.

Klubbkveld

19. april 2021

Klubbkveld

Innkommende president Anne Lise Kveldsvik presenterte sine tanker for hennes presidentår. Rotary's grunnleggende element er basis og hun vil følge linjen med utvikling av klubbmiljø gjennom fokus gode foredrag annenhver uke. I mellomukene prosjektarbeid.

Nye Veier, bærekraft i veiprosjekt

12. april 2021

Nye Veier, bærekraft i veiprosjekt

Imi Vegge, senior kommunikasjonsrådgiver i Nye Veier, har vokst opp i Kragerø og arbeider nå bla. med ny vei fra Dørdal til Tvedestrand. FNs bærekraftmål er basis for arbeidet og vei bygges med fokus på å ta hensyn til miljø, mennesker og lokal nytte.

Et blikk på endringsarbeidet til NAV (IT)

22. mars 2021

Et blikk på endringsarbeidet til NAV (IT)

Terje Heen, IT-konsulent ansatt i NAV, har bakgrunn som utvikler i konsulentselskap og har jobbet i NAV fra 2016 med brennende interesse for utvikling og forbedring for oss brukere! Endringstakten er øket dramatisk og 100 team utfører 1300 endringer/uke!

B13 - Innhold og utforming

15. mars 2021

B13 - Innhold og utforming

Virksomhetsleder Eiendom i Kragerø kommune Julius Finnsson presenterte avd. som har ansvar for alle kommunens bygg, totalt 60.000kvm. Deretter gikk han grundig gjennom innholdet i B 13, hvor 120 personer og mange funksjoner skal på plass fra 15.12.2021.

Berg Museum - Fortid og fremtid

8. mars 2021

Berg Museum - Fortid og fremtid

Dagny Kalander fra Berg Museums Venneforening holdt et engasjert og innholdsrikt foredrag om museets bakgrunn, dagens innhold og aktiviteter. Det arbeides bredt for å øke aktiviteten og temaforedrag på søndager samt bedre åpningstider har gitt godt besøk!

Hege M Baugstø Lier - Egoforedrag

1. mars 2021

Hege M Baugstø Lier - Egoforedrag

Hege fortalte om sin bakgrunn fra oppvekst til dagens situasjon med to store døtre i hus. Hun har stort engasjement og kraftig driv i alt hun engasjerer seg i fra utdanning, jobb, politikk, tillitsverv til fritid. Flotte tur-foto fra høye fjell ble vist.

Guvernørbesøk

22. februar 2021

Guvernørbesøk

Guvernør Berit Reppesgård besøkte klubben vår på Zoom-møte og holdt et inspirerende foredrag om Rotary. "Sett seil" er hennes motto for året, og det ble en annen kurs enn forventet med Pandemi. Alt er endret fra planlagte møter til ene og alene nett-møter

Klubbkveld med videoforedrag

1. februar 2021

Klubbkveld med videoforedrag

Hele 15 medlemmer deltok på kveldens Zoom-møte! Vi så foredraget til Njål Gjennestad fra distriktskonferansen "Med etikk og Rotarys verdier inn i framtid".
Njål reflekterte over om vi tør å slippe fortøyningene vi har i vår klubb og utvikle oss videre.

Pilgrimsleia til Nidaros

25. januar 2021

Pilgrimsleia til Nidaros

Rune Nylund Larsen, fotograf/forfatter fra Risør, fortalte om sin ferd fra Risør til Trondheim med seilskuta Risør II for å dokumentere Kystpilgrimsleia Egersund - Nidaros. Fantastiske foto fra kysten seilasen foregikk ble vist, og kan ses i boka hans.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Tollboden hotell, frokostsalen
Adresse: P. A. Heuchs gate 4
Postnummer: 3770
Sted: Kragerø
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: I juli måned er møtetiden endret til kl. 11.30. Sommergjester ønskes spesielt velkommen. Møtested er fra sommeren 2019 i Tollbodens Bakhave dersom ikke annet blir kunngjort

Club Assembly
7. jun. 2021, 18.00 - 19.00

Klubbkveld med budsjettbehandling 2021-22. Ved IP ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...