Klubbkveld

Svært godt oppmøte på Klubbkveld med fokus på prosjektarbeid i klubben. Dagen i forveien hadde mange deltatt på Berg museum og bidratt til et vellykket arrangement. Det ble også tid til interessante 3-minutter, bildet viser Iver Juel midt i sitt innlegg.
 
Klubbkveld

11. oktober 2021

Klubbkveld

Klubbmøte med fokus på Ilula-prosjektet. Sigurd Gausdal, prosjektansvarlig, orienterte om arbeidet fra første start til dagens aktivitet. Kragerø VGS har hatt en sentral rolle i arbeidet med Sigurd som bindeledd. Kragerø Rotary har støttet elevutveksling.

Pianostemming

4. oktober 2021

Pianostemming

Øistein Buen som har 3-årig utdannelse i pianostemming og er en av 70-80 profesjonelle pianostemmere i Norge, tok oss med inn i utviklingen fra cembalo til pianoet og flygel. Instrumentenes oppbygging med detaljer som er viktige for stemming ble vist.

Bedriftsbesøk Yogalåve

20. september 2021

Bedriftsbesøk Yogalåve

Turid Jørgensen fra Kragerø tok imot en stor gruppe på småbruket i Kroken(Drangedal kommune) og presenterte sitt tilbud med yoga og glamping. Turid har tidligere vært aktiv musiker som en av 4 medlemmer i gruppen Katzenjammer. Nå går det i yoga og helse.

Sponset info-skilt montert

18. september 2021

Sponset info-skilt montert

Lørdag 18.sept. monterte Kragerø Turlag informasjonsskiltet Kragerø Rotary har vært med på å finansiere. Skiltet presenterer hoppbakken i Sjåkollen, kalt "selvmordsbakken" som var svært krevende for skihopperne. Birger Ruud satt bakkerekord i 1936 = 50,5m

Kragerø kommune takket frivillige

15. september 2021

Kragerø kommune takket frivillige

Fra 19. mai til 15. september har Kragerø Rotary med Fredrik Bugge som organisator stått for 430 timer vakttjeneste etter Covid19-vaksine. Hele 17 medlemmer har deltatt i dugnaden og lovordene satt løst hos ordfører og kommunalsjef helse for innsatsen!

Rullator for trappen fra AssiStep

7. september 2021

Rullator for trappen fra AssiStep

Ingrid Lonar fra AssiStep fortalte om den spennende gründer-reisen fra utvikling av et hjelpemiddel for at flere kan gå i trapper lengre tross alder og sykdom, til at salget nå går meget bra i flere land og nye eiere er på plass.
Godt fortalt - takk.

Distrikstkonferansen 2021

4. september 2021

Distrikstkonferansen 2021

President Anne Lise og innkommende president Tina presenterte Kragerø Rotary sitt arbeid under distriktskonferansen i Langesund 4.-6. september. Kragerø Rotarys aktivitet under pandeminedstengningen har blitt lagt merke til i hele distriktet!

Fossing Storsmolt - bedriftsbesøk

9. august 2021

Fossing Storsmolt - bedriftsbesøk

Ole Marius Farstad, daglig leder tok oss imot og orienterte svært engasjert om driften og investeringer på 120MNOK som ligger bak. Vi fikk innblikk i fiskehelse og prinsippene for miljøvennlig moderne drift. Levering av storsmolt til kunde startet i 2020.

Helsenorge

26. juli 2021

Helsenorge

Erik K Normann, fast "sommergjest" i Kragerø, Guvernør i distrikt 2310, Oslo, holdt foredrag om helsenorge og utviklingen.
I tillegg presenterte han Rotarys nye prosjekt «Run for the Toilett»

Livet på Stortinget

19. juli 2021

Livet på Stortinget

Med sine 16 år på Stortinget som bakgrunn holdt Bård Hoksrud et spennende foredrag for 32 tilhørere! Vi fikk en titt bak TV-fasaden og innblikk i grunnleggende demokratiske prosesser samt med politisk arbeid. Bård røpet at Rotary er Nobelprisnominert i år

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Tollboden hotell, frokostsalen
Adresse: P. A. Heuchs gate 4
Postnummer: 3770
Sted: Kragerø
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: I juli måned er møtetiden endret til kl. 11.30. Sommergjester ønskes spesielt velkommen. Møtested er fra sommeren 2019 i Tollbodens Bakhave dersom ikke annet blir kunngjort

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...